Amiben segítek


Hogy ki képes mások lelki problémáin hatékonyan segíteni, ki mondhatja magát jó terapeutának? Az, aki már megszenvedte, túlélte és feldolgozta sérüléseit és saját élettapasztalataiból merítve képes mindent megtenni páciensei mielőbbi gyógyulása érdekében.

Sajnos keveseknek adatik meg, hogy gyermekkoruk ideális módon alakuljon, hogy szeretet, elfogadás, kölcsönös tisztelet vegye körül őket. Kisebb nagyobb mértékben mindenki sérült, a különbség csak annyi, hogy az emberek egyik fele ezt felismerve tesz érte, hogy orvosolja problémáit, míg vannak, akik mélyen elássák ezeket és csak túlélni igyekeznek mindennapjaikat.

Párkapcsolati problémák

Amikor belép életünkbe egy új kapcsolat, akkor egy igazán örömteli időszak kezdődik el életünkben, és azt kívánjuk, bárcsak örökké tartó állapot lenne. Ezt az időszakot hívjuk „mézesheteknek”. ( Bővebben )

Önbizalomhiány kelezése
Önbizalom hiánynak az önmagunkba és a képességeinkbe vetett bizalom hiányát nevezzük. Mikor megszületünk, teljes önbizalommal rendelkezünk, ez többnyire gyermekkorban kezd sérülni a… ( Bővebben )

Streszkezelés
A stressz az élet sava-borsa. A stressz olyan, mint a borivás: kis mennyiségben jótékony hatása van, a túlzott és folyamatos stressz viszont testi bajokat, fáradékonyságot okozhat. Teljesen stresszmentes élet… ( Bővebben )

Táplálkozási problémák

A táplálkozási zavarok ismerete nem új keletű, mégis az utóbbi évtizedekben kerültek a figyelem központjába. Egyre több, valamely étkezési zavarban szenvedő közismert ember vállalja a nyilvánosság előtt, hogy… ( Bővebben )