Egyebek


Az alábbi oldalak elsődleges célja főleg tájékoztatás, de igyekeztem ezt szórakoztatóan, könnyebb hangvétellel tálalni. Napjainkra, a különböző médiák közönsége, a gyarapodó választék miatt, nagyon heterogénné és rendkívül megosztottá vált.

A jövőben majd igyekszem minél vegyesebb kínálatot feltölteni, hogy személy szerint mindenki megtalálja az érdeklődésére számot tartó anyagot, anyagokat.

Lélekhez szóló idézetek
Néha elpazaroljuk a szavakat és pillanatokat, nem fordítunk rá időt, hogy úgy igazán elmélyedjünk bennük, magunkévá tegyük őket. Hagy ajánljam ezt az oldalt egy kis elmélyülésre.
( Bővebben )

Hrabár Mónika írásai
Az alábbi írásaimat a bejegyzések rovatban is megtaláljátok. Bízom benne, hogy elolvasásukkal hozzá tudok járulni testi lelki gyarapodásotokhoz. ( Bővebben )

Egyéb szerzők
Ezen oldalon, olyan különböző íróktol vett idézeteket, gondolatokat nyújtok át nektek, melyeket érdemesnek tatáltam figyelmetekre. ( Bővebben )

Ajánlott irodalom
E jegyzetben, olyan válogatott irodalomjegyzéket mutatok be, melyeket különböző témakörökben bátran tudok ajánlani mindenkinek, aki az élet… ( Bővebben )

Fóbiák
A félelem hasznos, mert megvéd a veszélytől, de a fóbiáknak ehhez semmi közük. Tekintse meg a kisfilmeket, melyeket az okulás mellet, mi tagadás, most egy kis szórakoztatásnak is szánok. ( Bővebben )

Tesztek
A következő teszteket mindazoknak ajánlom, akik nem sajnálnak egy kis időt szánni arra, hogy jobban megismerjék önmagukat, kapcsolataikat, környezetüket. ( Bővebben )

Humor
Sigmund Freud szerint a fölény vagy az illetlenség a humor alapforrása, Mark Twain úgy fogalmazott, hogy nem az öröm, hanem a bánat az igazi mozgató. A Coloradói Egyetem pszichoanalitikusai szerint viszont a humor a világ normális működésének ártalmatlan megsértéséből fakad. ( Bővebben )

Meditációs zenék
Ezen oldalon olyan meditációs zenéket találsz, melyek minden bizonnyal jól fognak esni a munkával és stresszel teli hétköznapokban. ( Bővebben )